dijous, 31 d’octubre del 2013

Massa de coca de recapte

Ingredients:
  • 500 grs farina
  • 12 grs llevadura de forné (també val la que venen al Mercadona)
  • 2-3 grs de sal
  • 300 grs aigua tèbia
  • 50 grs oli oliva verge

Preparació:

  1. Tota la farina a sobre la taula, i a sobre esmicolen el llevat. Afegim la meitat de la sal
  2. Barrejem amb els dits i fem un volcà. Hi tirem a dintre l'oli i una mica de l'aigua, i anem barrejant.
  3. Repetim tot aquest procés amb la resta d'oli, sal i aigua.
  4. Una vegada acabat, tirem la massa sobre un "llit" de farina a la taula de treball, fem una bola (estarà una miqueta líquida), i la guardem a la nevera tapada amb paper film, durant 1 hora.
  5. ...
  6. Treiem de la nevera, a sobre d'una mica de farina a la taula de treball, amassem una mica, porcionem i aixafem. Li fotem canya amb el rodillo fins que quedi prima.
  7. Ara la podriem congelar per fer-la servir en el futur.

Posem el forn a tope (a dalt, baix i ventilador), i posem la massa dintre. A partir d´aquí podem posar qualsevol farcit a sobre.

 




illatà !