dimecres, 14 de novembre del 2007

Humus (crema espessa de cigrons)

Ingredients (per a 4 persones)
  • 400 g de cigrons cuits
  • cullerada de Tahina ESTRAPERLO (la podeu trobar a una botiga que hi ha al Mercat del centre)
  • 1 llimona
  • 1 iogurt natural
  • 1 gra d’all
  • Pebre vermell dolç
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració:

Aixafar els cigrons amb l’ajuda d’una forquilla o triturar amb la batedora elèctrica. Afegir el iogurt, més o menys quantitat depenen de la textura que vulguem aconseguir, la tahina, una mica de suc de llimona, l’all aixafat, la sal i una mica d’oli. Tornar a aixafar o triturar. Servir amb una mica de pebre vermell dolç, un raig d’oli i sal maldon.

3 comentaris:

Dolors ha dit...

Un altre blog de referència!!!
L'únic que he tastat d'aquests cuiners és un pastís de formatge, però si la resta de receptes queden igual, us puc assegurar que seran increïbles.
Enhorabona pel blog!

Glòria ha dit...

Molt be nois!!!
Molts ànims en aquesta nova empresa bloggera cojunta....
Espero amb ànsia més receptes "suculentes" per poder provar.

Unknown ha dit...

Jo no hi poso iogurt, i hi poso menys llimona. El pebre vermell que sigui picant, i per dalt, per fer bonic. I per mi el truco està en posari molt oli, i que aquest sigui bò!

(molt bé pel blog, me l'apunto!)