- 500 grs farina
- 12 grs llevadura de forné (també val la que venen al Mercadona)
- 2-3 grs de sal
- 300 grs aigua tèbia
- 50 grs oli oliva verge
Preparació:
- Tota la farina a sobre la taula, i a sobre esmicolen el llevat. Afegim la meitat de la sal
- Barrejem amb els dits i fem un volcà. Hi tirem a dintre l'oli i una mica de l'aigua, i anem barrejant.
- Repetim tot aquest procés amb la resta d'oli, sal i aigua.
- Una vegada acabat, tirem la massa sobre un "llit" de farina a la taula de treball, fem una bola (estarà una miqueta líquida), i la guardem a la nevera tapada amb paper film, durant 1 hora.
- ...
- Treiem de la nevera, a sobre d'una mica de farina a la taula de treball, amassem una mica, porcionem i aixafem. Li fotem canya amb el rodillo fins que quedi prima.
- Ara la podriem congelar per fer-la servir en el futur.
Posem el forn a tope (a dalt, baix i ventilador), i posem la massa dintre. A partir d´aquí podem posar qualsevol farcit a sobre.
illatà !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada